5 tips voor het kopen van behang online

9 december 2021 Tips

Reacties uitgeschakeld voor 5 tips voor het kopen van behang online

Online behang kopen

Wil je graag de muren in je huis een nieuwe look geven? Het is een aanrader om dan eens op https://www.photowall.com/be-nl te kijken. Op deze webshop kun je onder meer behang aanschaffen waarmee je het interieur in je woning eenvoudig een andere uitstraling kunt geven. Behang online kopen bespaart je bovendien tijd en geld. Hieronder staan ​​een paar tips die het proces gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat je uiteindelijk krijgt wat je zoekt. 

Gebruik een behangcalculator

Behangcalculators kunnen je helpen metingen en hoeveelheden te bevestigen. Als je behang online koopt, controleer dan je bestelling nogmaals met deze gratis tool. Dit moet je overigens ook doen als je het behang aanschaft in een fysieke winkel. Een behangcalculator is namelijk een handige manier om rekening te houden met ramen en deuren, door hun vierkante meters af te trekken, zodat je niet te veel rollen koopt. Veel experts raden je aan een rol aan je bestelling toe te voegen zodra je het totale bedrag dat je nodig hebt, hebt bepaald, in het geval van fouten bij het meten of aanbrengen. Hierdoor heb je dus eigenlijk een buffer, ook al houdt de behangcalculator hier geen rekening mee. 

Meet voordat je bestelt

Bepaal de exacte afmetingen van de wandruimte die je wilt bedekken voordat je begint met winkelen. Zonder de juiste afmetingen bestel je mogelijk te weinig rollen. Het is waar dat je vaak later meer kunt bestellen, maar het kan zijn dat je patroon dan niet meer op voorraad is. Zelfs als je meer kunt krijgen, komt het uit een andere fabrieksbatch en komen de kleuren mogelijk niet precies overeen. Je zit dan dus in de problemen doordat je niet genoeg rollen hebt om alle muren in je woning te behangen. Hangt er trouwens momenteel een schilderij aan de wand? Reken dit oppervlakte wel mee bij het meten, wat je niet moet doen met ramen en deuren. Vergeet niet om ook de behangcalculator te gebruiken!

Bestel monsters van het behang

Koop altijd van een site waar je samples kunt bestellen. In sommige gevallen hoef je je keuze niet nogmaals te controleren. Maar als je van plan bent veel van één type behang te bestellen, wil je misschien zien hoe het monster eruitziet in de kamer voordat je je aankoop voltooit. Eventueel zou je ook nog naar een fysieke winkel kunnen gaan om de monsters van de behangen waar je oog op is gevallen mee te nemen naar huis om ze te testen in bijvoorbeeld je woonkamer. 

Koop bij een bedrijf gericht op klantenservice

Online behang kopen hoeft niet eenzaam te zijn. Vertrouw op een bedrijf dat een klantenservice heeft, zodat je experts om hun mening kunt vragen. De beste behangaanbieders willen hun klanten tevreden stellen en hen helpen hun budget voor het opknappen van hun huis te maximaliseren. Het is dus zeker een aanrader om hulp te zoeken bij de verkopende partij als je dit nodig hebt. Doe dit bijvoorbeeld als je vragen hebt over het aanbrengproces van het behang nadat je het gekocht hebt. Eventueel kunnen ze je ook inspiratie geven als je dit nodig hebt bij het kopen van de behangrollen.

Overweeg de materiaalkeuze

Als je van plan bent om gebieden met veel verkeer, zoals keukens en badkamers, te behangen, overweeg dan het materiaal voordat je een definitieve beslissing neemt. Vinyl is bijvoorbeeld gemakkelijker af te vegen en te wassen, dus je kunt vingerafdrukken en vlekken verwijderen zonder het papier te beschadigen. Op het internet kun je veel meer informatie vinden over de materialen waarvan behang gemaakt is. Het is zeker een aanrader om je hier in te verdiepen. Eventueel zou je ook nog de klantenservice om hulp kunnen vragen, zoals net al gegeven is als tip. De experts van de behangverkoper weten natuurlijk precies welk materiaal het meest geschikt is in je situatie, maak hier dus gebruik van!

  

  • 5 Manieren om uw huis veiliger te maken

    door op 6 maart 2024 - 0 Reacties

    In de hedendaagse wereld is veiligheid in en rondom het huis een prioriteit voor velen. Met de toename van technologische vooruitgang zijn er meer mogelijkheden dan ooit om uw woning te beveiligen. Dit artikel verkent vijf effectieve strategieën om de veiligheid van uw huis te verbeteren. 1. Upgrade uw sloten Een van de meest voor […]