7 tips over low-budget kantoorinrichtingen

9 december 2021 Interieur

0 reacties

Kantoorinrichting

Ga je een nieuw kantoor openen of zijn jouw kantoormeubelen toe aan vervanging? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste en ook de goedkoopste aanbieder van kantoorinrichting. Kantoorinrichting op Officecity.be is betaalbaar en kwaliteit goed. Maar let op, want goedkoop kan duurkoop zijn! Hoe zorg je ervoor dat je met een klein budget toch jouw kantoor kan inrichten met kwalitatief goede kantoormeubelen? Lees dan onze 7 tips over low-budget kantoorinrichting.

Allereerst bepaal je wat je allemaal nodig hebt. Hoeveel bureaus en bureaustoelen heb je nodig? Wil je ook een vergaderruimte of meerdere vergaderruimtes inrichten en moet er een balie komen? Inventariseer goed wat je allemaal nodig hebt of bespreek dit met de office manager of de facilitair manager die vaak de inrichting van het kantoor in goede banen leidt.

Bepaal ook of je begint met het hoognodige of dat je het kantoor direct van voor naar achter compleet wilt inrichten. De tip is om het gelijk goed aan te pakken, want als je bijvoorbeeld kosten wilt besparen op kabelgoten, kunst aan de muren en door geen planten te plaatsen, kan het zijn dat je personeel niet graag op kantoor werkt. Door het iets huiselijker en warmer te maken vinden personeelsleden het fijner om op kantoor te werken en dat bevordert weer de productiviteit van je medewerkers.

Hoe kan je kosten besparen? Door bijvoorbeeld te kiezen voor meubels die kwalitatief goed zijn, maar van bepaalde materialen zijn gemaakt. Zo zijn meubelen van metalen in de basis goedkoper dan die van hout terwijl metalen onderstellen van bijvoorbeeld bureaus steviger en duurzamer zijn.

Zorg er ook voor dat de meubels die je koopt ergonomisch zijn, want geen werkgever zit te wachten op personeelsleden die zich ziekmelden wegens lichamelijke klachten die ze op kantoor hebben opgelopen. Het idee dat ergonomische bureaus, tafels en stoelen duurder zijn is niet waar. Ook met een klein budget kun je ergonomische bureaus, tafels en stoelen kopen.

Waar je ook op kunt letten wanneer je gaat winkelen voor een nieuwe kantoorinrichting is welke functies de meubels hebben. Het is niet ongebruikelijk dat steeds meer bedrijven kiezen voor zit-sta bureaus, maar deze zijn in de regel wel iets prijziger. Zeker wanneer je een gemotoriseerd bureau selecteert. Dan kun je beter kiezen voor een zit-sta bureau dat handmatig versteld moet worden. Deze zijn goedkoper en kwalitatief net zo goed.

Laat je kantoor inrichten door experts. Zelf busjes huren, personeel en klusjesmannen inschakelen is een duur proces. Wanneer je de bestelling bij een erkende specialist plaatst, krijg je vaak de opties om de inrichting te laten verzorgen. Dat scheelt kosten, stress en bovenal wordt het kantoor helemaal naar wens ingericht.

De laatste tip is om in bulk te kopen. Als je de kantoorinrichting over meerdere orders verspreid profiteer je lang niet altijd van een goede korting. Wanneer je veel in één keer besteld is de expert bereid om je een extra korting te bieden. Hier kun je dus ook wel wat kosten mee besparen.

  

  • 5 Manieren om uw huis veiliger te maken

    door op 6 maart 2024 - 0 Reacties

    In de hedendaagse wereld is veiligheid in en rondom het huis een prioriteit voor velen. Met de toename van technologische vooruitgang zijn er meer mogelijkheden dan ooit om uw woning te beveiligen. Dit artikel verkent vijf effectieve strategieën om de veiligheid van uw huis te verbeteren. 1. Upgrade uw sloten Een van de meest voor […]