De beste tips voor het ontwerpen van je eigen T-shirt

16 maart 2022 Tips

0 reacties

Ontwerp je eigen t-shirt

T-shirts zijn perfect voor elk seizoen en zijn een eenvoudige manier om te zorgen voor een enorme diversiteit in je garderobe. Hoogstwaarschijnlijk dat T-shirts een onmisbaar deel uitmaken van je garderobe en een uitstekend kledingstuk is om een fashion statement te maken! Ben jij helemaal weg van T-shirts en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met het ontwerpen van je eigen favoriete kledingstuk? Dan is dit artikel jou op het lijf geschreven want we nemen hier de beste ontwerpelementen met je door, zodat jij deze kunt combineren op basis van jouw smaak en behoeften. 

Wat is de boodschap van je ontwerp?

Een gepersonaliseerde T-shirt is een geweldige manier om jouw garderobe te vullen met unieke tinten. Wil jij een statement maken met dit onmisbare kledingstuk, dan moet je weten wat jouw boodschap precies is voordat je begint met het ontwerpproces. Hier kom je achter door jezelf enkele vragen te stellen. Voor welke gelegenheden wil je het T-shirt inzetten? Welke boodschap vertegenwoordigt jouw persoonlijkheid en hoe wil je deze overbrengen met je eigen kleding? 

Om je boodschap nader te bepalen, denk dus goed na over wat past bij jouw kleding- en levensstijl. Je kunt je bijvoorbeeld wenden naar je favoriete dier dat je graag zou willen vereeuwigen op dit veelzijdige kledingstuk. Of kies je er liever voor om een politieke statement zichtbaar te maken? Om jouw T-shirt helemaal exclusief te maken, begin met het uitwerken van je eigen illustraties. Je zult het misschien al denken: de mogelijkheden zijn eindeloos en het is geheel aan jou om ze toe te passen! 

Heb jij de perfecte boodschap bedacht die je wilt afdrukken op een T-shirt? Klik dan eens op goedkoop shirt bedrukken om direct aan de slag te gaan met de uitgebreide maar eenvoudige mogelijkheden van Omnishirt om jouw unieke T-shirt samen te stellen! 

Kies het juiste T-shirt model

Wanneer je gaat voor een T-shirt, zorg er dan voor dat je het soort shirt kiest die past bij jouw kledingstijl en lichaamsbouw. Een van de eerste aspecten waar je op moet letten bij het selecteren van het model, is door extra aandacht te besteden aan de juiste maat. Onthoud dat de juiste pasvorm zich onder meer kenmerkt aan de schoudernaden die in lijn zijn met de uiteinden je schouders. Verder is het belangrijk dat een T-shirt ongeveer 1/3e van je biceps bedekt, de rondingen van jouw torso volgt en tegelijkertijd lang genoeg is, zodat je middenrif niet bloot komt te liggen bij het opheffen van je armen. Vraag jezelf trouwens ook af of een V-hals of een ronde hals je beter staat!