Gratis kerstinspiratie in de Lidl folder

11 november 2020 voeding

0 reacties

Kaiserschmarren

De kerstvakantie, die je waarschijnlijk in voorafgaande jaren doorbracht met familiebezoekjes of een skivakantie,  zal er dit jaar anders uitzien. Waarschijnlijk blijf je gewoon in thuisland en heb je meer tijd over om extra veel aandacht aan het kerstmenu te besteden voor je gezin. Het is misschien niet mogelijk om samen te eten met je hele familie maar dat betekent niet dat je hen niet kan verrassen met een cadeautje of een heerlijke maaltijd.

Gratis folder met nuttige tips

Lidl is in 1930 ontstaan in Duitsland en is inmiddels gevestigd in maar liefst 27 landen in Europa! Waar je ook met de kerst verblijft, er is altijd een Lidl in de buurt waar je overheerlijke lekkernijen kan halen om de feestdagen mee te accentueren. Maar de supermarktketen biedt meer dan alleen heerlijke ingrediënten voor je kerstmaaltijd! De gratis folder van de Lidl heeft namelijk iedere week een ander thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Griekenland of Azië. In de folder vind je op dat moment dan ook overheerlijke recepten en ingrediënten die hierbij aansluiten. Voldoende inspiratie dus om een smakelijke feestmaaltijd op tafel te kunnen toveren.

Tijd over om aan het eten te besteden?

Wacht niet tot de nieuwe folder uitkomt. Zoek nu alvast een Lidl folder die je aanspreekt en waar in je vrije tijd mee aan de slag kan. Bekijk de Lidl folder België alvast om ideetjes op te doen. Je hoeft overigens niet alleen de huidige folder te gebruiken, je kan ook oudere folders bekijken en zelfs al vooruit kijken in de toekomstige folders. Werd je wintersport vakantie geannuleerd? Breng de wintersport naar je woonkamer dankzij de typische gerechten. Een ontspannende en fijne bezigheid om nadien lekker van te smullen. Wat dacht je van een heerlijk bord kaiserschmarren? Weliswaar zijn die soms kant en klaar te koop maar zelfgemaakt smaakt altijd beter!

Zo maak je thuis Kaiserschmarren

Met deze ingrediënten maakt je zelf de beste kaiserschmarren in een oogwenk: 6 eieren, 180 gram bloem, 350 ml melk, snufje zout, 1 eetlepel suiker, 2 zakjes vanillesuiker en 70 gram gewelde rozijnen. Verder heb je boter nodig om te bakken en poedersuiker om over de kaiserschmarren te strooien wanneer je ze opdient.

Splits de eieren in twee aparte kommen en voeg aan de kom met eigeel de bloem, de suiker en de melk toe. Even roeren tot het een egaal mengsel is. In de andere kom klop je het eiwit stijf. Daarna voeg je langzaam het eiwit toe aan het mengsel. De rozijnen voeg je als laatste toe.

Tijd om te bakken. Doe een klontje boter in de pan en giet hierbij de helft van het mengsel. Laat het rustig garen op een middelhoog vuur. Na 5 minuten snijd je de pannenkoek in 4 stukken zodat je alles makkelijk kan omdraaien in de pan. Als beide kanten gaar zijn trek je de pannenkoek in ongelijke stukken uit elkaar. Doe nogmaals hetzelfde met de andere helft van het mengsel. Smullen maar! Tip: Kaiserschmarren zijn extra lekker wanneer je ze serveert met appelmoes.

  

 • Hoe vind jij jouw interieurstijl? 5 tips om een stijl te vinden die bij je past

  door op 6 september 2023 - 0 Reacties

  Maak van je huis een thuis door die naar jouw smaak in te richten. Door je huis naar je eigen smaak in te richten, zal je je ook echt thuis voelen. Het verbetert je gemoedstoestand en laat je genieten van je huis. Het is niet altijd even makkelijk om jouw stijl te vinden, maar geen […]

 • De kunst van verpakking: maatwerk, duurzaamheid en transport

  door op 4 oktober 2023 - 0 Reacties

  Verpakking is niet zomaar een omhulsel voor je product; het is een belangrijk onderdeel van je merkidentiteit en een cruciale factor voor de bescherming van je waardevolle goederen. In deze blog verkennen we de wereld van verpakking, van maatwerk en duurzaamheid tot tips voor veilig transport. Maatwerk: Een unieke identiteit Een van de eerste dingen […]

 • Online een BTW nummer aanvragen

  door op 25 oktober 2023 - 0 Reacties

  Heb je ambities om zelfstandig ondernemer te worden? Wil je alle noodzakelijke stappen online kunnen zetten? Dat is zeker mogelijk! Je sociale verzekeringsfonds helpt je vlot op weg naar je eigen bedrijf. Wil je je btw-nummer online regelen en je sociale status bevestigen? In een paar simpele stappen ben je klaar om te beginnen! Zet […]