Gratis kerstinspiratie in de Lidl folder

11 november 2020 voeding

0 reacties

Kaiserschmarren

De kerstvakantie, die je waarschijnlijk in voorafgaande jaren doorbracht met familiebezoekjes of een skivakantie,  zal er dit jaar anders uitzien. Waarschijnlijk blijf je gewoon in thuisland en heb je meer tijd over om extra veel aandacht aan het kerstmenu te besteden voor je gezin. Het is misschien niet mogelijk om samen te eten met je hele familie maar dat betekent niet dat je hen niet kan verrassen met een cadeautje of een heerlijke maaltijd.

Gratis folder met nuttige tips

Lidl is in 1930 ontstaan in Duitsland en is inmiddels gevestigd in maar liefst 27 landen in Europa! Waar je ook met de kerst verblijft, er is altijd een Lidl in de buurt waar je overheerlijke lekkernijen kan halen om de feestdagen mee te accentueren. Maar de supermarktketen biedt meer dan alleen heerlijke ingrediënten voor je kerstmaaltijd! De gratis folder van de Lidl heeft namelijk iedere week een ander thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Griekenland of Azië. In de folder vind je op dat moment dan ook overheerlijke recepten en ingrediënten die hierbij aansluiten. Voldoende inspiratie dus om een smakelijke feestmaaltijd op tafel te kunnen toveren.

Tijd over om aan het eten te besteden?

Wacht niet tot de nieuwe folder uitkomt. Zoek nu alvast een Lidl folder die je aanspreekt en waar in je vrije tijd mee aan de slag kan. Bekijk de Lidl folder België alvast om ideetjes op te doen. Je hoeft overigens niet alleen de huidige folder te gebruiken, je kan ook oudere folders bekijken en zelfs al vooruit kijken in de toekomstige folders. Werd je wintersport vakantie geannuleerd? Breng de wintersport naar je woonkamer dankzij de typische gerechten. Een ontspannende en fijne bezigheid om nadien lekker van te smullen. Wat dacht je van een heerlijk bord kaiserschmarren? Weliswaar zijn die soms kant en klaar te koop maar zelfgemaakt smaakt altijd beter!

Zo maak je thuis Kaiserschmarren

Met deze ingrediënten maakt je zelf de beste kaiserschmarren in een oogwenk: 6 eieren, 180 gram bloem, 350 ml melk, snufje zout, 1 eetlepel suiker, 2 zakjes vanillesuiker en 70 gram gewelde rozijnen. Verder heb je boter nodig om te bakken en poedersuiker om over de kaiserschmarren te strooien wanneer je ze opdient.

Splits de eieren in twee aparte kommen en voeg aan de kom met eigeel de bloem, de suiker en de melk toe. Even roeren tot het een egaal mengsel is. In de andere kom klop je het eiwit stijf. Daarna voeg je langzaam het eiwit toe aan het mengsel. De rozijnen voeg je als laatste toe.

Tijd om te bakken. Doe een klontje boter in de pan en giet hierbij de helft van het mengsel. Laat het rustig garen op een middelhoog vuur. Na 5 minuten snijd je de pannenkoek in 4 stukken zodat je alles makkelijk kan omdraaien in de pan. Als beide kanten gaar zijn trek je de pannenkoek in ongelijke stukken uit elkaar. Doe nogmaals hetzelfde met de andere helft van het mengsel. Smullen maar! Tip: Kaiserschmarren zijn extra lekker wanneer je ze serveert met appelmoes.

  

  • 5 Manieren om uw huis veiliger te maken

    door op 6 maart 2024 - 0 Reacties

    In de hedendaagse wereld is veiligheid in en rondom het huis een prioriteit voor velen. Met de toename van technologische vooruitgang zijn er meer mogelijkheden dan ooit om uw woning te beveiligen. Dit artikel verkent vijf effectieve strategieën om de veiligheid van uw huis te verbeteren. 1. Upgrade uw sloten Een van de meest voor […]