Zo shop je met korting bij Douglas

26 mei 2023 Tips

0 reacties

Korting bij Douglas

Vrouwen zijn dol op make-up en parfum. Alleen willen ze daar niet al te veel geld voor betalen. Natuurlijk willen ze wel voor een goedkope prijs de beste producten kunnen kiezen. Helaas is dat natuurlijk niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om met korting te shoppen. Hoe je dat precies kunt doen, lees je hieronder. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ten eerste is het belangrijk om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. De kans is groot dat er zo nu en dan ook kortingscodes of aanbiedingen voorbij komen. Dit gebeurt meestal rond de feestdagen als iedereen op zoek is naar parfum. 

Het is in ieder geval het proberen waard, want zo weet je ook meteen wanneer er weer een nieuw luchtje uit is. Zo’n nieuwsbrief is dus heel ideaal. Voornamelijk als je ziet hoe vaak er een aanbieding in aangekondigd wordt.

Volg de kortingscodes

Heb je al lang geen kortingscode of aanbieding voorbij zien komen in de nieuwsbrieven van Douglas? Ga dan zelf op zoek, voordat je jouw aankopen gaat doen. Er zijn vast wel kortingscodes te vinden, die je veel voordeel op kunnen leveren. Er is vaak wel korting bij Douglas te vinden. In de winkel zie je vaak ook 25% korting op parfums. Dat is best mooi meegenomen, want parfums zijn redelijk prijzig. 

Spaar jouw punten

Het loont om punten te sparen bij de Douglas. Bij elke aankoop die je doet, worden de punten op jouw account gezet. Als je eenmaal genoeg punten hebt gespaard, dan krijg je korting op jouw aankoop. De korting op zichzelf lijkt misschien niet veel. Alleen daar heb je wel recht op na al die aankopen die je daarvoor hebt gedaan.

Het is dus belangrijk om altijd punten te sparen als je daar de kans voor krijgt. Anders zijn die punten weggegooid geld. Ze kunnen je namelijk letterlijk voordeel opleveren. Zeg daarom altijd volmondig ‘ja’ tegen spaarprogramma’s. 

Vaak kun je sparen via de app, wat veel makkelijker is. Vroeger moest je nog van elke winkel een pasje bijhouden, maar dat is gelukkig allang verleden tijd. Jouw telefoon heb je altijd bij je, dus online sparen is voor jou een eitje. Voornamelijk als het je zoveel voordeel oplevert, maak je daar natuurlijk graag gebruik van.

De gratis samples

Bij Douglas, maar ook bij andere parfumeriezaken krijg je vaak samples cadeau. Dat kan een tester zijn van een nieuwe parfum, maar ook een sample van een gezichtscrème. Wij zijn fan van de parfum samples en hopen altijd een lekker geurtje te krijgen. Overigens zijn we blij met alles wat we krijgen bij onze aankoop. Alles wat gratis is, is natuurlijk weer mooi meegenomen.

Eigenlijk is het vanuit hun kant natuurlijk een truc. Ze geven een lekkere tester mee, met de hoop dat je verliefd raakt op de geur. Daarnaast hopen ze erop dat als je tot aankoop over gaat naar hen terug zal keren. Een sample weggeven is dus echt een vorm van sales. 

Wellicht hebben heel veel mensen deze truc ook niet eens door. Wij zijn er in ieder geval wel van op de hoogte, maar trappen er ook maar al te graag in. Wie wil er nou niet lekker ruiken? Bovendien krijgen we bij de aankoop van een nieuwe parfum ook weer een nieuwe sample. Natuurlijk krijgen we ook nieuwe punten erbij. Wellicht leidt de nieuwe aankoop wel tot een vette korting, omdat je genoeg punten hebt gespaard! Waar een gratis sample allemaal wel niet toe kan leiden.

  

 • kortingen in België

  Zit je financieel wat krap? Geen paniek, hiermee kun je besparen!

  door op 28 september 2020 - 0 Reacties

  De coronacrisis heeft ons allemaal geraakt en niet in de minste plaats op financieel gebied. Dus hoog tijd voor wat tips om weer wat meer geld in je zak te kunnen houden. En ook als je er niet financieel op achteruit bent gegaan, kun je altijd wel wat bespaartips gebruiken toch? Niet getreurd, want wij […]

 • Hoe vind jij jouw interieurstijl? 5 tips om een stijl te vinden die bij je past

  door op 6 september 2023 - 0 Reacties

  Maak van je huis een thuis door die naar jouw smaak in te richten. Door je huis naar je eigen smaak in te richten, zal je je ook echt thuis voelen. Het verbetert je gemoedstoestand en laat je genieten van je huis. Het is niet altijd even makkelijk om jouw stijl te vinden, maar geen […]

 • pergola

  Tweedehands of nieuw: waar moet je op letten bij de aankoop van een Pergola?

  door op 6 augustus 2020 - 0 Reacties

  Ben je van plan de tuin opnieuw in te richten en heb je daarbij je zinnen gezet op een pergola? Dan is het goed om je eerst even in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Pergola’s zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Ze worden gezien als een verfraaiing van de tuin, maar als de […]

 • Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central

  door op 11 juli 2023 - 0 Reacties

  De complexiteit van bedrijfsprocessen verandert voortdurend en is meestal gecompliceerd. Strategische beslissingen nemen en efficiënt voorraadbeheer vereisen gedetailleerde analyses die vaak overweldigend kunnen zijn. Een solide basis is essentieel voor zowel de stabiliteit als de groei van een bedrijf. Bij TCOG geloven we dat een combinatie van technologie en knowhow het potentieel van bedrijven kan […]

 • Granada Sta Op Stoel

  Investeren in een goeie stoel kan op langere termijn veel geld schelen

  door op 3 november 2022 - 0 Reacties

  Investeren in jezelf is de beste investering! Over je gehele lichaam is de rug dé plek die je het meest belast. De manier waarop je je rug het meest kunt belasten is niet door recht te staan, overmatig te wandelen of intensief te sporten, maar door regelmatig en voor een langere duur een verkeerde zithouding […]

 • gratis meubels afhalen

  Gratis meubels afhalen: hoe krijg je deze binnen in je appartement?

  door op 22 juni 2020 - 0 Reacties

  Heb je leuke meubels voor je appartement gevonden die je gratis mag afhalen? Dan hoef je alleen nog maar na te denken over de vraag hoe je deze in je appartement krijgt. Woon je op de eerste verdieping en past het meubelstuk door het trappenhuis en de deur? In dat geval is het een kwestie […]