Zo shop je met korting bij Douglas

26 mei 2023 Tips

0 reacties

Korting bij Douglas

Vrouwen zijn dol op make-up en parfum. Alleen willen ze daar niet al te veel geld voor betalen. Natuurlijk willen ze wel voor een goedkope prijs de beste producten kunnen kiezen. Helaas is dat natuurlijk niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om met korting te shoppen. Hoe je dat precies kunt doen, lees je hieronder. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ten eerste is het belangrijk om jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom make-up, parfum en andere verzorgingsproducten. De kans is groot dat er zo nu en dan ook kortingscodes of aanbiedingen voorbij komen. Dit gebeurt meestal rond de feestdagen als iedereen op zoek is naar parfum. 

Het is in ieder geval het proberen waard, want zo weet je ook meteen wanneer er weer een nieuw luchtje uit is. Zo’n nieuwsbrief is dus heel ideaal. Voornamelijk als je ziet hoe vaak er een aanbieding in aangekondigd wordt.

Volg de kortingscodes

Heb je al lang geen kortingscode of aanbieding voorbij zien komen in de nieuwsbrieven van Douglas? Ga dan zelf op zoek, voordat je jouw aankopen gaat doen. Er zijn vast wel kortingscodes te vinden, die je veel voordeel op kunnen leveren. Er is vaak wel korting bij Douglas te vinden. In de winkel zie je vaak ook 25% korting op parfums. Dat is best mooi meegenomen, want parfums zijn redelijk prijzig. 

Spaar jouw punten

Het loont om punten te sparen bij de Douglas. Bij elke aankoop die je doet, worden de punten op jouw account gezet. Als je eenmaal genoeg punten hebt gespaard, dan krijg je korting op jouw aankoop. De korting op zichzelf lijkt misschien niet veel. Alleen daar heb je wel recht op na al die aankopen die je daarvoor hebt gedaan.

Het is dus belangrijk om altijd punten te sparen als je daar de kans voor krijgt. Anders zijn die punten weggegooid geld. Ze kunnen je namelijk letterlijk voordeel opleveren. Zeg daarom altijd volmondig ‘ja’ tegen spaarprogramma’s. 

Vaak kun je sparen via de app, wat veel makkelijker is. Vroeger moest je nog van elke winkel een pasje bijhouden, maar dat is gelukkig allang verleden tijd. Jouw telefoon heb je altijd bij je, dus online sparen is voor jou een eitje. Voornamelijk als het je zoveel voordeel oplevert, maak je daar natuurlijk graag gebruik van.

De gratis samples

Bij Douglas, maar ook bij andere parfumeriezaken krijg je vaak samples cadeau. Dat kan een tester zijn van een nieuwe parfum, maar ook een sample van een gezichtscrème. Wij zijn fan van de parfum samples en hopen altijd een lekker geurtje te krijgen. Overigens zijn we blij met alles wat we krijgen bij onze aankoop. Alles wat gratis is, is natuurlijk weer mooi meegenomen.

Eigenlijk is het vanuit hun kant natuurlijk een truc. Ze geven een lekkere tester mee, met de hoop dat je verliefd raakt op de geur. Daarnaast hopen ze erop dat als je tot aankoop over gaat naar hen terug zal keren. Een sample weggeven is dus echt een vorm van sales. 

Wellicht hebben heel veel mensen deze truc ook niet eens door. Wij zijn er in ieder geval wel van op de hoogte, maar trappen er ook maar al te graag in. Wie wil er nou niet lekker ruiken? Bovendien krijgen we bij de aankoop van een nieuwe parfum ook weer een nieuwe sample. Natuurlijk krijgen we ook nieuwe punten erbij. Wellicht leidt de nieuwe aankoop wel tot een vette korting, omdat je genoeg punten hebt gespaard! Waar een gratis sample allemaal wel niet toe kan leiden.

  

  • 5 Manieren om uw huis veiliger te maken

    door op 6 maart 2024 - 0 Reacties

    In de hedendaagse wereld is veiligheid in en rondom het huis een prioriteit voor velen. Met de toename van technologische vooruitgang zijn er meer mogelijkheden dan ooit om uw woning te beveiligen. Dit artikel verkent vijf effectieve strategieën om de veiligheid van uw huis te verbeteren. 1. Upgrade uw sloten Een van de meest voor […]