Zit je financieel wat krap? Geen paniek, hiermee kun je besparen!

28 september 2020 Geen categorie

0 reacties

kortingen in België

De coronacrisis heeft ons allemaal geraakt en niet in de minste plaats op financieel gebied. Dus hoog tijd voor wat tips om weer wat meer geld in je zak te kunnen houden. En ook als je er niet financieel op achteruit bent gegaan, kun je altijd wel wat bespaartips gebruiken toch? Niet getreurd, want wij gaan je helpen uit de rode cijfers te komen zonder dat je hoeft in te leveren op leuke dingen door een heel simpel trucje. Het mooiste aan deze truc is dat je helemaal niet minder hoeft te winkelen als je daar zo dol op bent of houdt van leuke uitjes met je gezin. Je moet jezelf gewoon een nieuw handigheidje aanleren en daar gaan wij bij helpen.

Wist je namelijk dat er heel veel kortingen in België beschikbaar zijn. Daarbij kun je denken aan kortingscodes bij je favoriete winkelketens, zoals bij moderetailer H&M, winkelgigant Colruyt en speciale promoties als gratis data bij bijvoorbeeld Orange. Je doet er dus goed aan om voordat je iets wilt aanschaffen eerst even online controleert of er niet een toffe promotie actie gaande is. Wanneer je dit handigheidje automatisch in je systeem hebt, kun je met gemak tientallen euro’s besparen op je dagelijkse boodschappen en uitgaves en het kost slechts enkele minuten van je tijd. Dat is nog eens vlug verdiend toch?

Vul deze tip aan met de optie om je aankopen goed te timen. Daarmee bedoelen we dat je het beste een planning kunt maken wanneer je welke spullen nodig hebt. In januari en september zijn immers de grote solden in het land, zo kun je met gemak besparen op spullen die je toch al wilde kopen. Het klinkt misschien wat gek, maar je kunt veel geld besparen door bijvoorbeeld een winterjas in de uitverkopen in januari te kopen. Dan heb je hem alvast voor volgend jaar en hou je een leuk zakcentje over om in de zomer te spenderen.

Kijk dus goed wanneer je wat koopt. Doorgaans zijn artikelen goedkoper als je ze niet binnen het seizoen koopt. Dus koop je winterspullen aan het einde van het winterseizoen en je zomerartikelen na de zomer. Een slimme koper is op de toekomst voorbereid!

Tot slot zijn er ook heel veel promoties waarbij gratis producten worden weggegeven. Hierbij kun je denken aan leuke proefpakketjes of promoacties waarbij kinderen tot een bepaalde leeftijd bijvoorbeeld gratis naar een attractiepark of dierentuin kunnen. Dat scheelt toch weer!

  

Geef een reactie

 • kortingen in België

  Zit je financieel wat krap? Geen paniek, hiermee kun je besparen!

  door op 28 september 2020 - 0 Reacties

  De coronacrisis heeft ons allemaal geraakt en niet in de minste plaats op financieel gebied. Dus hoog tijd voor wat tips om weer wat meer geld in je zak te kunnen houden. En ook als je er niet financieel op achteruit bent gegaan, kun je altijd wel wat bespaartips gebruiken toch? Niet getreurd, want wij […]

 • pergola

  Tweedehands of nieuw: waar moet je op letten bij de aankoop van een Pergola?

  door op 6 augustus 2020 - 0 Reacties

  Ben je van plan de tuin opnieuw in te richten en heb je daarbij je zinnen gezet op een pergola? Dan is het goed om je eerst even in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Pergola’s zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Ze worden gezien als een verfraaiing van de tuin, maar als de […]

 • Bespaar kosten met tweedehands circulatiepompen

  door op 28 september 2020 - 0 Reacties

  De opwarming van de aarde zorgt ervoor dat we steeds bewuster leven en dat we op verschillende vlakken dienen te besparen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunnen niet alleen eenpersoonshuishoudens een goed steentje bijdragen wanneer het aankomt op een leefbaar milieu met duurzame energie, maar kunnen ook grotere gezinnen dat prima. Duurzaam leven, […]
Artikelcategorieën